2013. augusztus 20., kedd

Kataenergia

BlogszerzőSziasztok! Most egy kicsit reklámozni szeretném a http://kataenergia.blogspot.hu/ című oldalt! Nos ezt az egész műveletet csakis azért szeretném végrehajtani mert én nagyon csodálom és szeretem ezt az oldalt! Igazából tőle kaptam az ötletet hogy én is blogot írjak. Ezt az oldalt csak ajánlani tudom! :D Még egyszer a link: http://kataenergia.blogspot.hu/

2013. augusztus 8., csütörtök

Ahonnan a finomságok jönnek.....


A hazánkban piacvezető és immár 28 országban kapható energiaital, a Hell Energy pokoli erejét csúcstechnológiával felszerelt szikszói üzemünkben zárjuk palackba. A kiváló minőség biztosítása a Hell Energy Magyarország Kft. egyik legfontosabb küldetése, amelyet az energiaital kedvelői már a márka 2006-os megszületése óta a Hell védjegyeként tartanak számon. A folyékony energiával a Borsod megyei, páratlan német gyárátástechnológiával felszerelt üzemben telnek meg a palackok, a szigorúan ellenőrzött környezetben. A 11 hektáros zöldmezős beruházás, a 7000 négyzetméteres üzem és az évente 300 millió fémdoboz palackozására képes egyedi töltősor, valamint az épülő 6000 négyzetméteres logisztikai központ mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Hell ne csak beleírja magát az energiaitalok történelmébe, de ő írja ezt a történetet – Magyarországon legalábbis mindenképp.HELL GYÁR

Szuper verda!


Pöpec verda... (Ilyen nekem is kell! :D)

Bombázó keverve Hell-el!

Na ez a kép aztán nem semmi! Alapvetően a férfi/fiú két kedvencét ábrázolja: jó csaj és Hell!
Bombázó háttérben pedig a Hell
Belőle aztán jó feleség lenne! :D

A Hell SummerCool (Limited Edition)

Idén nyáron a Hell Energy igazi egzotikus különlegességekkel rukkolt elő, ráadásul rögtön kettővel! A Guava-Lime és a Maracuja ízű energiaitalok kiváló kellékei lesznek a fülledt nyári estéknek. A különleges ízvilág a megszokott tutti-frutti ízzel párosul, és mindez igazán trendi neon csomagolást kapott. Sajnos ez is mint az iceCool Limited Edition feliratot kapott. Remélhetőleg ez a széria tovább fog tartani! Sajna eddig csak a Guava-Lime ízesítést próbáltam ki de remélhetőleg a Maracuja ízűhöz is hozzá fogok jutni!
Hell SummerCool (Limited Edition)

A Hell Classic Sugarfree!

Itt van, meg van, elkészült a Hell Classic Sugarfree! Ezt az energiaitalt nyugodtan nevezhetnénk a Hell Classic testvérének hiszen ugyanaz mint a Classic, csak most cukormentes változatban.
Hell Classic Sugarfree | Hell Energy
Hell Classic Sugarfree

A Hell New Generation!

Hell New Generation | Hell Energy
Hell New Generation
A Hell ismét egy újabb zseniális itallal lepett meg minket. Ez pedig nem más mint a Hell New Generation. Ez egy egészségesebb változat ugyanis mate teával és teobrominnal készült és hozzá adott koffeint nem tartalmaz.

Hell Classic 500ml PET

Megjelent a Hell Classic 500ml-es változata ezúttal PET palack változatban. Őszintén szólva ezzel a fél literes Hell Energia itallal én el lennék 1 hétig vagy tovább! :D
Hell Classic 500ml PET | Hell Energy
Hell Classic 500ml PET

A Hell Strong Red Grape kisöccse a: Strong Apple!

Ez is mint előde a Red Grape, több koffein-nel van megáldva. De ennek ízesítése most alma. Mást nem tudok mondani mivel még nem volt alkalmam meg kóstolni és szerintem nem is lesz. A külseje teljesen olyan minta Red Grape-é csak fehér helyett fekete színt kapunk.
Hell Strong Apple

A Hell Strong Red Grape Visszatért!


Íme visszatért a szeretett Red Grape! Nagyon sokat nem változott, mármint ízileg hiszen itt most már több koffein van az italban. Viszont külsőleg nem sokat de megváltozott. Én erre csak azt tudom mondani hogy: aki szerette régen az most sem fog csalódni!
Hell Strong Red Grape

Hell iceCool (Limited Edition) SOLD OUT! :(



Hell iceCool Limited Edition
Hell iceCool (Limited Edition) SOLD OUT!
Na ez sem tartott olyan sokáig. :( A Hell iceCool gyorsan beleköltözött az emberek szivébe. Nagyon sajnálom hogy ez az energiaital nem tartott sokáig! Erre nem tudok mást mondani mint hogy: Vége van, vége van...... :(

A Hell iceCool!

Nos ezt azt energiaitalt nagyon sokan szeretik és megbecsülik, ezért is baj hogy csak "Limited Edition"! Sajnos ez az energiaital is el fog fogyni a polcokról hiszen erre is (mind minden Limited Edition-ra) rá került a "Készlet erejéig!" című felirat aminek nem sokan örülnek. De nem húzom tovább a szót, lássuk is hogy milyen ez az ital: "Nos nekem az a véleményem róla hogy ezt az ízesítést nagyon eltalálták, a kiwi erősen érződik benne! De azért az a bizonyos Hell energiaital íze is megvan! Tehát ízileg nem sok panaszom lehetne. De ami igazán lenyűgözött az a "gazdag borítás". Nos nem tudom hogy fel tünt-e már hogy ennek a Hell-nek gyönörű külseje  van! Hisz kinek nem szép egy fehér-kék hegyekkel gazdag táj? Nos én nem tudok ilyen emberekről! De a lényeg a lényeg, hogy ez egy igazán szép, kidolgozott és finom energiaital! :) Csak ajánlani tudom :D
Hell iceCool Limited Edition  | Hell Energy
Hell iceCool (Limited Edition)

A híres: Hell Classic!

Aludtad már át a napot nyitott szemmel? Kellene még egy lökés, hogy a maximumot tudd nyújtani? Leragadnak a szemeid de még vezetned kell, hogy odaérj? Kiadnád, ami benned van de lemerültek az elemeid? Kellene valami ami beindítja a napot vagy gázt ad a bulinak? Vagy csak kihoznád magadból az ördögöt?
Akkor van számodra egy ördögien csábító ajánlatunk!
A HELL energiaital a benne lévő hatóanyagoknak és vitaminoknak köszönhetően felpezsdít, energiát ad és beindít, hogy mindig teljes fordulatszámon tudjon pörögni az agyad és a tested. Ha nem akarod, hogy az élet kétszázzal elhúzzon melletted, kapcsolj magasabb sebességre a HELL-el!
Amit a HELL ad Neked
  • fokozott teljesítőképesség
  • fokozott koncentrációs képesség, rövidebb reakcióidő
  • éberség
  • jobb hangulat
  • jobb anyagcsere
A HELL segít koncentrálni vizsgaidőszakban; ébren tart, ha nem aludtál túl sokat előző este; jól jön, ha sokáig kell dolgoznod; ha fáradt vagy, de még haza kell vezetned, hogy hazajuss, vagy ha az éjszakát nem alvással szeretnéd tölteni. Minőségi energiaital elérhető áron, mert az energia Neked is jár!
Hell Classic | Hell Energy
Hell Classic